Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Deze truffel tapenade bevat geen toevoegingen van olijfolie, ansjovis, o.i.d. Echt een puur product dus! Na opening houdbaar in de koeling (voeg zelf wat olijfolie toe zodat de tapenade bedekt blijft).
Recepten
-Mayonaise: meng een lepel truffel tapenade door 3 lepels mayonaise of kwark. Doet het gegarandeerd goed bij de borrel!
-Carpaccio: Bij de klassieke carpaccio wordt vaak pesto gebruikt als smaakmaker van het vlees. Vervang dit eens door truffeltapenade! Strooi hierover geroosterde pijnboompitten, rucola en geschaafde parmezaan. Genieten!
-Risotto met paddenstoelen: Maak een paddenstoelenrisotto extra speciaal door de notige smaak van de truffel tapenade. Fruit knoflook, ui en paddenstoelen in olijfolie, bak de risotto even mee. Voeg daar een scheut witte wijn en (paddenstoelen)bouillon aan toe, en herhaal dit tot de risotto gaar is. Voeg daarna een schepje truffel tapenade en geschaafde parmezaan toe. Even doorroeren en eten maar!
-Pasta met truffel: bak paddenstoelen met een ui, voeg crème fraîche toe, kook ondertussen de pasta, giet af en meng de pasta met een schepje truffel door de saus. Geraspte kaas erover... Klaar!
-Gehaktballen met truffel: meng een schepje truffel door 500 gram rundergehakt, draai hiervan balletjes en bak ze in olijfolie... Klaar!
-Aardappel met truffel: voeg een schep door de puree... Klaar! Ook lekker over gepofte aardappel
Wijnexperts met het beste Italiaanse wijnassortiment
Werkdagen voor 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!
Voor ieder moment de perfecte Italiaanse wijn.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad